WELKOM BIJ YOHANNEKE

in dit herenhuis geniet u van uiteenlopende kunstvormen en werpt u een blik in de huiskamer van een bijzonder mechels pand.

STRAKS

GESLOTEN

vanwege de anderhalvemetermaatschappij, het maximaal aantal toegelaten personen per m2 en een moeilijk te realiseren doorstroomcircuit zijn er voor onbepaalde tijd geen exposities

KUNST DICHTERBIJ

gelegen aan de parkboulevard te mechelen, geeft yoHanneke tussen origineel mechels houtsnijwerk en glas-in-lood, verscheidene artiesten een podium. gebouwd in 1890 door ondernemer van kriekinge, biedt dit pand een prachtige kans om kunst dichter bij de mensen te brengen. als huiskamergalerie is het mogelijk om op kleine schaal en op een laagdrempelige manier schilderijen, beelden, glasobjecten, keramiek, sieraden en zelfs kleding in een informele sfeer te presenteren.

yoHanneke heeft meerdere keren per jaar een andere uitstraling vanwege wisselende exposities met kunstenaars uit binnen- en buitenland. huiskamergalerie yoHanneke is te vinden aan de schuttersvest te mechelen, tegenover "de muur met steunberen en een trap" van de bekende kunstenaar camiel van breedam. dit alles op korte loopafstand van het station of van de grote markt en de romboutstoren. u bent van harte welkom op afspraak, per uitnodiging of tijdens de openingsuren van een lopende expositie.

DETAILS

ARCHIEF

KOM LANGS


BEZOEKERS:
yoHanneke
schuttersvest 25
2800 mechelen belgië

tel. 0032 (0)15 331 082
yoHanneke@gmail.com

OPENINGSUREN
voor onbepaalde tijd gesloten.