EVENT KoK IV: KUNST onder de KERSTBOOM


13/14/15 december 2019

voor een anders dan anders kadootje tijdens de kerst ben je bij huiskamergalerie yoHanneke aan het juiste adres. 6 artiesten bieden je namelijk unieke kunstwerkjes in verschillende technieken tegen zeer betaalbare prijzen.
dit jaar slaat KoK IV – Kunst onder de Kerstboom opnieuw de handen in elkaar met KunstKado in het herenhuis van IXOR. als bezoeker geniet je voor een tweede keer van beeldend werk in 2 mooie herenhuizen met karakter.

bij huiskamergalerie yoHanneke betreft het werk van caroline hiskemuller, tania verhasselt, françoise de smet, elze van den akker, anusch bayens en cesare fuga.

in het herenhuis van IXOR vind je werk van greet luyten, pol spelmans, marina luyten, martine reynaert en magdalena geysen.

beide herenhuizen liggen op wandelafstand van elkaar en bieden beeldend werk, geprijsd tussen de €15 en €150, in een breed scala aan technieken: textiel, murano glas, keramiek, sieraden, fantasiejuwelen, schilderijtjes, grafisch werk, illustraties, collages en assemblages.

de kunstenaars zijn afwisselend maar doorlopend aanwezig om je tekst en uitleg te geven. ook doen we op zondag net dat extra stapje met kersthapjes en een gezellig muziekje om alvast in de sfeer te komen.

open op vrijdagavond 13 december van 18 tot 21 uur en zaterdag 14 en zondag 15 december van 11 tot 18 uur.