EVENT KoK III: KUNST onder de KERSTBOOM


7/8/9 december 2018

voor een anders dan anders kadootje tijdens de kerst ben je bij huiskamergalerie yoHanneke aan het juiste adres. artiesten uit binnen- en buitenland bieden je namelijk unieke kunstwerkjes in verschillende technieken tegen zeer betaalbare prijzen.
naast het event KoK III: Kunst onder de Kerstboom in huiskamergalerie yoHanneke is er om de hoek ook KunstKado in het herenhuis van IXOR. als bezoeker geniet je niet alleen van deze kunstzinnige samenwerking maar heb je tevens de gelegenheid om 2 heel mooie herenhuizen met karakter te bezoeken.

bij huiskamergalerie yoHanneke tref je het werk van thijs polfliet, kaatje grauls, myriam seghers, josien eulderink, tania verhasselt, annemiek hamelink en liliane van der elst.

in het herenhuis van IXOR vind je werk van greet luyten, pol spelmans, marina luyten en martien reynaert.

beide herenhuizen liggen op wandelafstand van elkaar en bieden beeldend werk, geprijsd tussen de €15 en €150, in een breed scala aan technieken: textiel, glas, keramiek, sieraden in zilver en keramiek, fantasiejuwelen, grafisch werk, collages en assemblages.

de kunstenaars zijn afwisselend maar doorlopend aanwezig om je tekst en uitleg te geven. ook doen we op zondag net dat extra stapje met kersthapjes en een gezellig muziekje om alvast in de sfeer te komen.

open op vrijdagavond 7 december van 18 tot 21 uur en zaterdag 8 en zondag 9 december van 11 tot 18 uur.